|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
windows/disk problemi 2
Jucer sam na Maxtor-ov hard od 160GB (SATA) koji je bio u defektu (C particiji se nije moglo pristupiti niti iz Windowsa instaliranih na drugom disku) instalirao friske. Podijelio sam na C i D. Sve se lijepo formatiralo, kopiralo, Windowsi bootali, zatim sam u win formatiro D particiju, ugasio i otiso spavat. Danas ujutro upalim komp i krene Detecting IDE drives napise Maxtor 6Y160M0, al kad bi trebo win bootat kaze A Disk read error occured Press Ctrl+Alt+Delete to restart. Ubacio sam CD od win odem na Repair, odaberem instalaciju win koju zelim ripejrat (naravno samo je jedna) i onda me trazi Administratorski password! Koji password? Pri instalaciji nisam nikakav password stavljao!! Pa bih molio ako znate o kojem je pass-u rijec da mi odgovorite. Ili je nazalost disk za otpis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako kod instalacije nisi upisivao password onda samo lupi ENTER i to je to. Disk je vjerojatno već gotov...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
dobro... ripejro sam Boot Sector sa FIXBOOT, kopirao ntldr i ntdetect.com fajlove i opet nakon restarta isto A disk read error... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|