|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Bijeli background
Na burazovom desktopu je bijeli background ispred onoga kojeg su oni nariktali. ugl. to sra*** se dogodilo tako što je buraz pobrao nekog trojana koji je nonstop inzistirao na radu programa spyschreder. ja sam to nekako uspio maknuti s kompa tako da sam sve nove sumnjive fajlove pobrisao u "safe modu" i sada vise nikakvi programine zezaju vec je samo taj bijeli background a kada odem na display/desktop i dole po "backgrounds" je sivo i nemogu odabrati nikakav background; takoder kada na neku sliku stavim "set as background" nista se ne dogada. ali ponavljam, kada pomicem "taskbar" traku da bude vidljiva i nevidljiva dole iza bijele trake se vidi orginalna desktop slika EDIT: OS je winxp SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nazalost, to mi je sve ok tako da nije u tome problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zmaj provaj poskenirat malo sa Spybotom,AD-aware i stavi NOD32 pa poskeniraj i imaš upute tu http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 ako ti toliko ne smeta to onda stavi Irfan ili neki drugi preglednik za slike pa preko njih stavljaj wallpaper.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znači nije to, mislio sam da ti je naselio neku Web stranicu na desk. No ovdje su ti upute za micanje Spy Shreder-a pa ponovi sve od toga. A nakon toga skini CCleaner i pročešljaj registry njime i obriši eventualno zaostalo smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Log se inače stavi u txt obliku. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Stavi ga negdje, nitko nije lud sve prepisivati... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
...
Evo log file u .txt obliku (izbrisao sam ono zacrvenjeno) screenshot desktopa i task managera ne stignem sad poslat jer ovo saljem sa svog kompa, a burazov komp je zeznut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Ne, to je softver od zvučne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Od nonine sestre kunjado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Od nonine sestre kunjado
|
Izgleda da se nismo baš skužili....ili se ja nisam dobro izjasnio... Sa uvjerenjem da znate što je 04 red u HJT-u : Souncard driveri se pokreću sa servisima,,kakve veze imaju sa startup-om...i 04 stavkom,,,,,>>> baš zato što mu tamo nije mjesto , nego se sa instalacijom sam tamo usadi,,,taj entry proglašavaju Spyware-om ,,jer to i je. Probajte pokrenut Spybot,,ili Winpatrol ,,oni ga sami po DEFAULTU disejblaju (govorim o startup-u). Neće se se on izbrisat sa kompa,, nego će se disejblat njegovo pokretanje u Registry-u svaki put kad se netko ulogira. Onda bi možda mogli stavit K-Lite codec pack u 04 entry>>>>nije mu tamo mjesto...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ma to malo skupljaju podatke o korisnicima, kažem nestat će mu onaj programčić za namjestanje filtera i kanala, baš od zvučne. Zato i je u 04 al dobro nije bedara. Pa i Windowsi i ZoneAlarm malo špijuniraju svoje korisnike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
probat cu onda jos sa spybotom i eventualno ad-awareom i ako to ne pomogne napravit cu reinstal ili format... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Od nonine sestre kunjado
|
Probaj i sa Smitfraudfix-om : http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.php imaš i upute na stranici.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
napisao sam da sam vec probao sa time... inace sa tim smitfraudfix-om sam rijesio problem (nije bio ovakav nego drugaciji... nonstop su se otvarali browseri IE-a sa safewebnavigate.com itd...) na svojem kompu, jer izgleda da je buraz osim svojeg, zasrao i moj komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Od nonine sestre kunjado
|
jesi probao ubit explorer. exe pa ga ponovo pokrenut?? Probaj i ovo : http://cwshredder.net/bin/CWShredder.exe Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 10.09.2007. u 00:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|