|
![]() |
#1 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
MS Outlook - importanje arhive?
Bok ljudi! Stari si je radio BackUp kontakata i poruka iz MS Outlooka tak da mogu formatirati komp! Uglavnom, sada imamo jedan Archive.pst (i jedan Outlook.pst) file koji nemrem nikako nazad importati u Outlook!? Da li je netko upoznat sa tim procesom vračanja arhive nakon formata računala? Ako je... molio bih ga da mi detaljno objasni postupak jer su gore nekoliko stotina važnih kontakata bitnih za posao! Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Backup je radio nekim programom ili kako? Ne koristim MS Outlook nego Thunderbird + Outlook Express i oba programa u opcijama imaju mogućnost određivanja storage foldera pa vjerujem da ima i MS Outlook. Kad nađeš, otvori taj folder i prekopiraj ta dva filea, ako nisu napravljena nekim programom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
|
Nisu rađeni dodatnim programom, stari si je samo uključio opciju da mu se arhiviraju svi podatci svaki dan! Ja sam isto mislio napraviti to kaj si predložio, ali nemrem nigdje nač folder u koji moram prekopirati te fileove! Jel znaš otprilike gdje bi mogao biti taj folder? Tražio sam logički i u MyDocuments i u folderu od MS Outlooka, ali nisam našao gdje da ih smjestim!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nažalost, nemam instaliran Outlook... ![]() EDIT: Vidi ovo... http://www.hartwick.edu/Prebuilt/ITtrOLArchive.pdf
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The All Seeing Eye
|
E baš mi je to trebalo! Probao sam, ne radi ali vjerujem da je stari nekaj uhebao sa tim archive file-om! Uglavnom, sad sam mu prema tome sve namjestio kak spada i za sljedeći put bum znao kaj napraviti! Puno hvala na pomoći, opet ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|