|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
blue orb II vent --- pitanje
ovako, nabavil sam vent taj za smješne pare, al nisam dobil ono postolje kaj dođe ispod... imam novu matičnu staru 2 dana am2 socket... pročital sam da taj vent ide na moju matičnu al nigdje nema nikakvih rupa jer bi se to dalo napraviti... e sad sam ja đošel na ideju da uzmem onaj originalni pasivac od procesora (znate onaj normalni kaj dolazi kod athlona/semprona...) i na njega sam prišrafil blue orb II... to ljepo stane u kučište.... sad mene zanima dal to opće kaj hladi... mislil sam i napraviti nešt da izbrusim daj pasivac tak da blue orb ljepo unutra sjedne pa bi se toplina bolje odvodila... molim mišljenja ![]() evo slika kak to zgleda http://img172.imageshack.us/img172/9432/untitledek0.jpg
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Loša ideja, di si to vidio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ha ? Ovo je blue orb 2 - http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/BlueOrb2 Jel ti imaš samo ventilator od blue orba ili cijeli heatsink (hladnjak + ventilator) ? Ako imaš cijeli heatsink, ti bi njega ugurao u obični aluminijski dio ? Na koju foru bi ti to bolje odvodilo toplinu? Nit će ti izrada bili sa malim tolerancijama što znači puno zraka između kontakta. Nadam se da sam te krivo razumio, jer ako misliš stavljati hladnjak unutar hladnjaka - to je glupost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam sve dobil... mislim dobil sam taj vent al nisam dobil ono kaj ide ispod matične da prime taj vent... a i na matični nemam rupe za taj vent pa sam probal improvizirati... hehe al čini mi se ništ od toga ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
cek cek . .. si si hladnjak kao takav stavio na drugi box hladnjak . . .nisi skidao vent nego si ga samo tako ucvrstio gore ?? ili sam ja lose shvatio ? nije mi jasno ? :O:O wtf ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|