|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Youtube etc. u svaštari
Evo, moj prijedlog je da svatko tko baca nešto vezano za to ukratko napiše o čemu se radi (stavi naslov), a ne samo da se stavi link i baci smajli. Znači da ide ovako (bolje): Gitak TV: Politika ili ovako (ako je teško pritisnuti na link unutar bb menija): http://www.youtube.com/watch?v=LrP4XtIpCHs - Gitak TV: Politika
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Proba
Sto kaze prof kada rusi na ispitu EDIT: hehe vidi radi. nisam znao da je to tako jednostavno. Odsad cu koristiti. thx |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
...jer se radi o cistoj ljenosti korisnika Za onakav link sredit treba sekundu vise nego da se samo pejsta a puno je ljepse |
![]() |
![]() |
#6 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
pa ja ne znam sta komplicirate bez veze, jedna od rijetkih neozbiljnih tema trebala bi i ostat takva, ili bi i za nju trebalo pravila stvorit?...ako se mene pita treba fino ostat ovako kako i je, linkovi i hrpa smajlova, kome se gleda nek gleda, kome se neda nek lista dalje, jos najbolje da za yu_bi_to link smisljam naslov i opis...ma bogati, ovome treba objasniti cemu link sluzi??pa da se kesis valjda, jos cemo i SS-ove iz videa trebat stavljat, @Optik, da lijen sam i takav cu i ostat sta se tog threada tice ![]() ![]() ![]() ![]()
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Znao sam, no ovo nećete pretvoriti u prepucavanje "buntovnika i ostalih" o temi u svaštari"! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|