|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
AMD 3800+ x2 s939 ili AM2 ? ko tu koga?
pogledajte gore u naslovu na linksovom cjeniku sto pise i onda sto pise u opisu...ko tu koga *ebe? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.603.131 ovo sam tu postao jer vjerujem da ima dosta ljudi koji bi jos htjeli nabaviti x2 za socket 939
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa po kutiji ( ako je to ta ), a i po cijeni bi ja rekao da se zaista radi o 939 procu, e sad najsigurnije ti je nazvat ili otic tamo pa pitati i odma ih zamoliti da to isprave. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Links je još i dobar s opisima - vemulj je katastrofa na kvadrat. Ovdje je sigurno riječ o s939 procu.
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovi iz Linksa su živi zaje*anti izgleda, megu cachea si možeš samo nacrtati ![]()
![]() |
#6 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Nek te slika ne brine! Tako sam ja naručio TR Extream 120 ultra, a na slici je bio non ultra, pa mi nije bilo svejedno, no i lijepo ti piše tamo: "Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena."
![]() |
#8 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pa nemoj zvati. Ako imaš internet,a imaš, pošalji im mejl. Mislim ono... ![]() Ali vjerujem da je to s939, jer je to vrlo vjerojatno pošiljka koju je i Adm dobio, na kapaljku. Adm isto ima s939 proceve po "malo" kuna.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja bi si jednog uzel samo da imam doma za rezevu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|