|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
lampa za unutra
Pozdrav. Htjeo bih postavit u kućiste neku malu plavu neonku, da svijetli tamo. Posto se nisam modingom bavio, molio bih ako neko zna u osijeku gdje bi se mogla kupiti takva neonka, i kak se postavlja.... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nigdje! Spaja se na molex!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
zaboga miloga, pa jel imaš u osijeku kakav dućan koji prodaje kompove i opremu? šta ja znam koje dućane imate, hg spot, ve-mil... odi tamo i kupi neonku. kad ju kupiš, utakni je u molex, zaljepi je negdje unutar kućišta i kraj priče. pa nije to nuklearni reaktor.
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da si naveo dvojicu koji uopće niti ne drže neonke... Uostalom ako pop veli da nema nigdje za kupit nema razloga ne vjerovati mu, najbolje je stupit u kontakt s domyem i fino si naručit kaj treba kad će iduća pošiljka iz linksa ić tamo...
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
odeš u dučan i kupiš si lampu otvoriš mali manual koji dobiješ uz istu i slijediš ga. gašenje i paljenje se radi na jednom malom krasnom switchu 0/1 savršeno jednostavno ![]() p.s- probaj si isfurati da ti je taj switch van kucista...tj.da mozes ugasiti neonku ak ti ide na zivce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|