|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pojacalo
Imam sonypojacalo s recieverom i neki dan sam nosio opremu na neki tulum,i sad kad sam sve to vratio kuci i spajam ono se zvuk cuje bolje na jedan zvucnik nego na drugi.Provjerim da slucajno zvucnici nisu riknuli ali ne.Na kraju shvatim da je problem kod pojacala gdje se stekaju zvucnici.Kada spojim zvucnike direktno na pojacalo sve radi,ali kada spajam woofer pa onda zvucnike preko woofera jedan zvucnik ne radi,odnosno slabije se cuje.Kako to da rijesim,i ako bi morao nositi pojacalo na popravak koliko bi otprilike kostao popravak?
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
a da ti se neko na tulumu nije popišal po pojačalu ili nekakvom drugom zvučniku ili proliaj kaj po njima ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I sam vidis da ti nije problem u pojacalu, nego u wooferu
__________________ |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam slican problem ima dok sam koristio slusalice na racunalo spojene preko produznog kabela nakon nekog vreme jedna slisalica se pocela cut jace od druge ustekam slusalice u racunalo ili neki drugi produzni i sve radi kako treba ustekam druge slusalice u onaj prvi kabel i opet sve radi kako treba znaci bila je neka finta izmedju mojih slusalica i tog prvog produznog i nikad to vise nije proradilo kako treba mada su i slusalice i kabel bili ispravni i kod tebe je moguce da je jednostavno otisla uticnica i u tom bi je slucaju trebalo zamjenit, tj. zalemit novu ako nije velika razlika u glasnoci zvucnika mozes jednostavo balans okrenit prema slabijem zvucniku i izjednacit ih