|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
HDD 2.5" u eksternom kucistu
Imam problem pa ako netko moze pomoci... Nabavio sam 2.5" hdd koji je u externom kucistu i kad ga spojim na usb 2.0 ne vidi ga,a na USB 1.1 ga vidi i radi normalno ali uzasno sporo... USB 2.0 je na PCMCA i drugi uredjaji rade normalno. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
USb 1.1 je nekoliko puta sporiji od USB 2.0 i nije ni čudo da je disk spor. Što se tiče 'nevidiljivosti' možda je u pitanju napajanje tj. trebalo bi disku dati još napona bilo priljučivanjem i drugog usb konektora ili vanjskog adaptera (ovisno o ext. kućištu kojeg imaš). Jesi li probao disk i na drugim kompjuterima? Imam 80Gb IDE Samsunga u Icy Box kućištu i do sada nigdje nisam imao problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
znam da je USB 1.1 puno sporiji. Mislim d anije napajanje jer imam original kabal i laptop idu dvo USb-a,i na 1.1 radi a na 2.0 ne,probao sam i na stolnom racunalu,radi na 1.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Da li mozda ima veze kuciste sa tim? Mozda kuciste ne podrzava USB 2.0 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Elektronika se nalazi u ext. kućištu, ali bi bilo čudno da ne podržava usb 2.0. Koje kućište uopće imaš? I koji hard?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|