|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Web kamera
Dobio sam web kameru i zanima me sad kako da vidim drugu osobu,ustvari imam neke rodjake u kanadi i sad bi trebao nekako to namjestiti da se mozemo gledati preko te kamere i mailat,moze li neko to pojasniti i koji prog za to korisiti?
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
možeš instalirati msn messenger najnoviji , pa ljepo si svi napravite svoje e-mail adrese na hotmailu , i onda jedan od vas doda e-mail onoga drugoga u messenger i onda ljepo pokrenete web cam sharing i onda se gledate jedni druge i odmah sa strane morete chatati Barem tak ja delam ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
to je sve ok ako i druga strana ima XP sa istom verzijom Messengera... recimo meni je stalno kenjalo nekaj dok i jedna i druga strana nije imala 6.0xxx ver. a ako ti imas XP a oni 98 eh to je druga prica... onda oni koriste netmeeting kao i ti samo sto te onda on mora pozvat na Video Conference da bi se tebi upalio netmeeting jer po defaultu XP koristi messenger.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Boz ekaj komplicirate yahoo messenger ri bok!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
ma nis nije komplicirano... eto kad se jednom slozio (s time da oba dvije strane imaju XP) sve pet.... stvarno se brzo spajaju i kvaliteta je barem meni odlicna.... ja sam super zadovoljan i nebi uopce mjenjao Messenger |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|