|
![]() |
#1 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Koji Joystick do 200kn?
Eto, sve piše u naslovu. Više od toga ne dam ![]() Nisam neki zahtjevan brijač, ali sve mi se više sviđaju arkadice aviončeka ![]() Pa bih se možda preselio na neke simulacije malo, ali ništa preozbiljno, tek tako za razonodu. Jednostavno tražim joystick koji će svoju funkciju obavljati, a da se ne razvali nakon par mjeseci, a da nisam pravilno ni upotri***io. Logitech, Saitek, Genius? Eto, hvala.
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
logitech rumble pad imam ga i super sam zadovoljan :d jedino sto imam malo vece ruke ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
|
Hehe, varaš se, čitao o logitech joysticima, nisu se proslavili. Razmišljao sam o Saiteku, nešto ih hvale, ali htio bih iz nečijeg iskustva. ![]()
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bio sam prije imao staroga saiteka i bio je dobar nikakvih zamjerki nisam imao tako da bi to bio moj prvi izbor .
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
relativno ot, koje su to arkadne igre aviona? sve sto sam igrao je nesto sa milijun komandi, ja hoci ono gore dole lijevo desno napred nazad, rakete i masinka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja ti imam Saitekov Cyborg 2000 oko 6-7 godina i još je ispravan Nisam ga preveć gazil. igral sam većinom NFS serijal na njemu. Ima z-os kao trotle(to mi je bil gas i kočnica), 4 gumba i hot point ili kak se vec to zove Mislim da bu mi prije komp krepal nego taj joystick, jer sam ih u međuvrremenu od kad ga imam 4 promjenil ![]()
![]() |
#12 |
Does youer dewg byte?
|
http://www.links.hr/index.php?option...kl=102.010.038 Evo, čini mi se da ću uzeti onda ovaj, pa javim reze. ![]()
![]() |
#14 |
Does youer dewg byte?
|
Uzeo navedeni joystick,Saitek Cyborg 3d Rumble pa da kažem malo mišljenja svoja. 1. Vrlo je jeftin, to mi se sviđa pošto nisam neki zadrt sim igrač ![]() 2. Ogrooooman je i uz to što fino izgleda, stvarno je ugodan osjećaj u ruci, čak i nakon dužeg vremena, tipke su mekane. Kao da sam pogodio, crni je i ima logo osvijetljen sa plavim, kao da je znao kako mi komp izgleda ![]() 3. S druge strane, nije baš kalibriran, čak niti nema opciju nego piše da se sam kalibrira pri igranju. E sad, možda nisam dovoljno dugo igrao, ne znam, vidjet ćemo to još. Ali nije tp neki problem, jaako mali pomak je, i navodno da je to više problem wins-a nego joysticka, da winsi ne toleriraju tu neku zonu. 4. Force feedback fino vibrira, može se namještati jačina, te je navodno pametan, i da na svašta reagira, moram to još istestirati. Negativna strana je što se znaju tipke čuti ako je na 60+% vibracije, ali sve iznad toga mene ionak previše živcira, nerealan doživljaj vibracije daje. 5. Iako jako fino reagira, tipke super funkcioniraju (dosta mekane), imam primjedbu u vezi samog sticka, nije slobodan u kretanju, tj. početku kretanja. Hmm, kako bih to objasnio, osjeti se kad se krene sa nulte pozicije i kad se vraća na nultu poziciju, nije ravnomjerno sve. 6. Softver je mogao biti i potpuniji, ali obavlja svoju svrhu barem i nije bugovit ![]() EDIT : RTFM, za kalibraciju joystick samo treba u sve kutove proći ukrug, i sam će naći sredinu ![]() ![]()
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 05.09.2007. u 20:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|