|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Evo za sve nevjerne tome, moj Barton na defoultu (XP2500 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ak ti je sys temperatura stvarno 13C nije cudo kaj ti je proc 31..Ili guru ipak mjeri malo cudno neke tempetrature..POgotovo onu sistema..
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
|
malo me zbunjuje ona SYStem temp od 13 stupnjeva. sta drzis komp na balkonu ? ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
|
Ma što se uzbuniše oma ![]() To sam otvorio stranicu, malo je hladnjikavo u sobi i eto ga na... Mas inače je system tem na 24, proc dok srfam i slično na 35. Samo sam htio pokazati da i AMD može biti hladan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
i sta radi normalno na smanjenoj voltazi? ja sam isto razmisljao o tome (overclock ili tisina ![]()
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni isto programi pokazuju 13-18 kad ga ujutro upalim, a idle temp neide prek 27. Onda ga restartam i fino mi pokaže normalne temperature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
Rendula, nije to isto...Čitaj malo kak sam napisao. Dobre su to temperature. Update što se tiče voltaže. Evo sad radi na 2.0 Ghz, FSB na 200, množitelj smanjen na 10, memorija na 2-3-3-6. Prošao obadva 3D marka, AIDU, par igrica, tem je sad oko 40 (zagrijala se soba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
I ko onda još tvrdi da se AMD jako grije? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
meni je default volt 1.65 Tor daj mi reci koji pasivni hladnjak imas i koji vent na njemu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je frend uzeo u HgŠrotu komp sa AXP 2200+ i stavili su mu paste tolko da je prekrivala cijeli proc, pa mu je temperatura bila skoro 60 stupnjeva u windozama. Šta se drugo može očekivati od budala u HgŠrotu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni jedva da nekad pređe 38°C. Obično je oko 35°C ma koliko ga opteretio. Dok drugi komp ima D850 sa nekim shrot titanovim hladnjakom, bez ventova na kucistu, sa napajanejm 1cm od vrha hladnjaka u nesto malo vecem kucistu on miniowera, temp je 50°C.
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Stari(ili ja nesjecam se) kad sam/je stavljao artic silver 5 previse sam/je stavio i onda sam/je(lol) isao micati i tak sam je stavio po plocici... tak da mi je sad proc smede/srebrni hehe.(onak oko jezgre je malo srebrni.) Kolko sam skuzio najlakse je pastu staviti prstima.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ovaj guru ne pokazuje bas dobro temperature ili ja barem imam takav osjecaj abit an7 iman dva dana guru mi pokazuje da je temperatura proca 18-22 stupnja pri uobicajenom radu na staroj ploci (msi, via kt-133) u istoj situaciji temperatura bi bila oko 38 stupnjeva cooler je volcano 9 sada koristim artic silver keramicku pastu a prije je bila titanova virujen da je ova nova pasta bolja ali da se temperatura proca prepolovila - to mi nije bas cisto