|
![]() |
#1 |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Pozdrav svima. ovako, frend mi je posudio WoW i 10 dana free trial karticu. Ja sam sav sretan krenuo u instalaciju. Igra ima 5 cd-a. Problem je u tome da instalacija dođe do određenog postotka i komp se jednostavno smrzne i jedina opcija je restart. Jučer sam 3 puta instaliravao; jednom je stalo na 91%, jednom na 60% i treći puta na 98%. Pitao sam frendove i rekli su da je u cd-ovima problem, ali ja mislim da nije. Napišite svoje mišljenje pa da probam riješit taj problem. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hm...to sto se komp smrzne mislim da ne bi trebalo imati veze s cdovima. a i ti bi mogao malo pročitati pravila i napisati o kojoj se konfiguraciji radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako misliš da je problem u CD-ima, napravi image pa s njih instaliraj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzmeš Alcohol 120% ili MagicISO ili Nero ili nešto slično i skineš image... Ako ćeš npr koristiti Nero odabereš gore u onoj kućici di ti je izbor pržilice (piše ti tamo ime modela tvoje pržilice) i promjeniš na Image Recorder, onda staviš File-> New-> copy ili gore klikneš na Copy na traci sa alatima (ako ti je upaljena) i odabereš source DVD drive i klikneš dalej i kad te pita di da je iskipa odabereš folder i ime fajla i to je to... Čekaš da skine image i onda skineš demon toolse za 32 ili 64bit OS (ovisno koji imaš) i onda njih instaliraš i u njima desni klik, mount image odabereš taj image koji si napravio i to je to...
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nero i izrada imagea ne idu baš zajedno... Bolje uzmi neki bolji alat kao što je Alcohol, PowerISO,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|