|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Softver za obradu fotografija, onako kao sto foliranti iz CSI imaju
Ne, ovo nije sprdnja, zanimaju me takvi programi. Znam da je nemoguce zumirati i otkalanjati smetnje sa slika kako to rade poznati nam forenzicari sto uspiju rijesiti vecinu zagonetki do prvog sljeda reklama, ali barem nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Photoshop? Tu "forenzičari" mogu staviti i stvari koje nije bilo u originalnoj sceni zločina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Photoshop + filteri/pluginovi koji ti trebaju...npr. ja sam nekada imao jedan koji je povećavao slike (veća reza) bez tolkih gubitaka kvalitete nego kada bi to išao normalno (obično) raditi ![]() ....jedan od primjera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
|
![]() |
#7 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Photo Zoom Professional - s time mozes povecavati fotke dosta dobro, ali ako mislis dobiti povecanje nekog sitnog dijela sve ovisi o rezoluciji u kojoj je snimljena orginal fotka, a ono sto se vidi u raznim csi serijama je jos uvijek sf ![]()
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sanjaj o tome i u sebi misli kako su pametni... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jbt i onda oni tako zbune ljude i meni stara dodje da joj popravljam stare slike ![]() moguce je malo popraviti kvalitetu, ali oni ocekuju cuda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
pa da koristite profi programe a ne ove za obične smrtnike možda bi i znali da je to moguće... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
super cassini navedi mi te "profi" programe posto je photoshop cs amaterski alat jel...
![]() |
#13 |
Suit up!
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nema boljeg od painta.. nista, pitat cemo Džeka Bauvera kad bude na pauzi za marendu (taj isto nikad neide na wc, nikad nist ne jede, samo trci, skace, izbjegava metke, spasava ljude i kolje teroriste, i tako cijelu sezonu) da pita onu njegovu trebu sto radi u stozeru koji prog koristi i dal nam moze sprzit. Vijerojatno nista od toga nece biti posto bas upgradeaju kompove na nove 32 core procesore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|