Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.08.2007., 00:22   #1
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Kako se rijesiti Email-Worm.Win32.Bagle.ix napasti

POMOZITE!

Dakle,pokupio sam nekakav virus ili nesto,koji mi onemogucuje da udemu bilo kakav 3d,komp se naime resetira jednom,pocne dizati windowse,pa se opet resetira,pa ih tek dignem kada odaberem last known good configuration.

Druga stvar je da komp ne mogu ugasiti-kliknem turn off,on se odlogira i kad mislim da je gotovo on ga opet upali.

Trece i najvaznije,kada pokusam instalirati bilo koji antivirusni program,ne moze,stalno me izbacuje.

EDIT: rijec je o Email-Worm.Win32.Bagle.ix.

Molim vas,je li netko zna kako to rijesiti.Hvala unaprijed.

Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 22.08.2007. u 17:59.
ROMO je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 21:01   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Možda ovo pomogne. U svakom slučaju moraš win dignit u Safe mode, pobrisat tmp i Internet tmp files. Moraš pronači šta se sve pokreće prilikom dizanja sustava i eliminirati nametnika. Sad zavisi koliko se u takvim stvarima snalaziš.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2007., 21:10   #3
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
dal si probao izbrisati ga iz safe moda?
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2007., 00:07   #4
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Decki,puno hvala,kao prvo za pomoc.Probat cu uciniti sto predlazete,ne snalazim se bas previse.
Nikky,u tvojem linku se spominje instaliranje vise antivirusnih programa,sto mi ne dopusta uciniti.
A sto se tice safe moda,pokusat cu,al mislim da sam vec jednom probao i da se opet odmah restartao.

E da,napravio sam par online scanova,nasli su taj win32.bagle.ix.Ne znam da li zbog toga,al tijekom zadnjeg,nortonovog,izasao mi je prozor "Windows file protection" u kojem pise "Files that are required for windows to run properly have been replaced by unrcognized versions.To maintain system stability,windows must restore the original versions of this file.Insert your WinXpPro cd-rom now.U ponudi je retry i cancel.

E sad,nemam win cd kod sebe,al imat cu sutra.Sve mi to zvuci dosta logicno,jer kad sam instalirao tu inficiranu datoteku (btw,radi se o immposible difficulty modu za far cry sa donkeyservera3 sa emula), stisnuo sam u brzini u prozoru replace,yes to all gumb,i tako vjerojatno zaj... sve.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.08.2007. u 16:52.
ROMO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno