|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gadan poblem sa CRTom
Imam smasun 757 NF koji je sojedobno bio jedanod naj boljih crta i naviko sam radit na 100HZ sad mi se javljaju problemi sa novom grafikom jel predpostavljam da je u vezi sa grafikom....na ocevom mi kompu koji ima staru MX200 nvida monitor radi skroz u redu meni na mom compu pise da je 100HZ a ja vidim da nije monitom mi blinka pari da je na 50HZ i umara mi uzasno oci....zate mozda u cemu je problem btw grafika je GIGABYTE 1950Pro 256Mb probao sam minjat drivere od grafike al nije se nista promjenilo a koliko ja znam od monitora ima samo jedna jedna verzija drivera tj V 1.0 Zadnje izmijenjeno od: focal. 23.08.2007. u 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Je li to u igrama? Ili u Win i igrama? Imaš one refresh lockove i sl (Ati tray tools) pa pokusaj priko toga namistiti rezoluciju i refresh.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
joj da me ubijes ne znam sada kak se zove mali programcic koji to rjesava.. imao sam i ja taj problem sa Ati grafickom.. prikaze da je 100hz a uopce ne prebaci... u OSDu monitora i dalje pise 60hz.. probaj traziti na googleu....
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() problem je u i igrama i u win.... kavaka je u tome sto sam probo ocev monitor i on je skroz u redu...ne zafrkaje al se isto zna desit kad izađem iz war3 ili kad resetam da se poremeti al bar u radu ne blinkaje.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
jos nisam skinuo refreshfix sad cu to ...sa ATT sam uspio narihtat da radi na 85hz al kad dignem na 100 tj kad stavim da se loka na naj visim frekvencijama za sve reze onda mi se ekran uveca i misom skrolam od kraja do kraja desktopa ako razumite o cemu govorim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
refreshfix je taj programcic o kojem sam pisao...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|