|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
Virtual Dub / XP / Audio problem
Ok, sve hvale virtual dubu, super je soft, ali nesto mi bas ne stima... Pod windowsima 98 stvar funkcionira super, al pod XPima??? snimam video s tunera, no kad zavrsim, zvuk mi ne pase na sliku, na pocetku avia mi se na par sekundi jedan frame smrzne tako da kasnije je zvuk pomaknut no da bi stvar bila gora, zvuk se i rastegne tj, skupi??? ima li kakavih patcheva, upgradeova, drivera?? bilo cega da to ispravim, ili mi je stvar u konfg. inace u 98ici na potpuno istim postavkama, sve radi super. btw, probao sam vec snimat zvuk direktno u codece, u pcm na 44 i 48, isprobao video codece i nekompresirano, preview/overlay, rez mi je 320x240... nista... probao: DX9 VirtualDub VirtualDub VCR VirtualDub Mod pise da mi je proc oppterecen oko 40% al neraaadiii!! sto znaci ono: lock video to audio & audio sync AMD Athlon 1800+ XP 256RAM ddr HDD 120GB WD 7200 Tuner 3Demon bt878 chip |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Virtual Dub / XP / Audio problem
Citiraj:
![]() Meni je to uvijek označeno. I pogasi si servise koji ti delaju a netrebaju ti dok delaš capture. Antiviruse i sl. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|