|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
Sve je otislo... HELP!
Ovako, komp mi je odjednom totalno izgubio volju za zivotom... Imam ADM Athlon XP 1.8, Jetvej ploču bla bla bla..., 256DDR, GF4 Ti128DDR 4200, HDD 120GB WD, Pioneer DVDRW 106D Tv Tuner 3demon bt878 Zvuk onboard ovako, do nedavno sam imao 40Gb hdd isto wd, i sve je radilo ko beba... kad sam stavio ovaj novi, evo sta se redom dogadalo 1. dan skopiram podatke sa starog na novi... --- pola slika se raz..hebe. pola filmova je necitljivo... 2. dan krepa mi vent na grafickoj (tocnije konektor!! za vent) --- kupih novi (ako kome treba onaj stari, a super radi sam .... ja bez razloga kupio novi..) --- zato se bojim da jos nekaj nije krepnulo na grafickoj iz sljedecih razloga 3. dan (stavih XP i 98 zajedno, sto je prije super radilo, sad se stalno rusi, vjerujem zbog graficke) jer nekad mi se monitor ne pali, nekad dobi cudne znakove... (u 98 radi ok,,, al u xp u sve se smrzne kad otvoriim folder sa slikama i treba prikazivat thumbe) 4. tuner mi je najednom nakon stavljanja hdda) dobio neke cudne smetnje) pojavljuju se kad misem otvorim izbornik i micem ga po izborniku) a nekad ih nema==??? 5. zvuk na maticnoj --> zvucnici super rade, al kad ih spojim na komp tada dolazi do krcenja jednog zvucnika.. nije ni konektor ni nist takvo.. e sad DAL JE TAJ HARD UKLET ILI je graficka skurena mozda?? JA JEDNOSTAVNO NEMAM SRECE S tim hdd ... mozda je napajanje slabo?? jedan dan kad sam ostavio komp upaljen 36h je malo smrdilo u sobi al je sve super radilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A koja zona sumraka. Ne znam odakle bi krenija. Prvo mislim da je napajanje, al', nije konfiguracija nešto pretjerano zahtjevna. A dalje... Ajmo ljudi, pomozite čovjeku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
uspio sam nekak stvar rijesit... sve sam pocupo iz kučišta, do zadnjeg venta i šarafa, i napajanje i sve pa sam slozio komp na podu (bez kucista..) tada sam Wipe-o hard, i stavio ciste vindowse ko suza, sklopio sam ga nazad (al pocupo sve limove unutra i dodatnu opremu, stegnuo sarafe...) sada radi, jos nisam provjerio tuner, al vjerujem da ce proradit... ipak thnx... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|