|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Optika sa Lightscribe
Pozdrav, Dali mi je pametnije uzeti: DVD snimač interni SATA ASUS DRW-1814BLT Lightscribe ili DVD+RW/-RW/RAM LG GSA-H50L Dual Layer, LightScribe, 18x, bulk želim uzeti optiku sa LightScribe ali sam gleda i da ima sata a jedini koji sam uspio naći je ovaj asusov, koliko vidim nije nešto ali mislim sata je pa onda... Što mislite koji je bolji odabir i zašto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lightscribe baš i nije neka tehnologija da bi se morao ubiti - dok nacrta sliku, možeš popiti kavu, ručati i otići na kupanje. Računaj da za bolju sliku treba 45 min, a ni mediji nisu baš jeftini (cca. 7kn/komad). Flomaster je bolja alternativa ili printer s mogučnošću pisanja po medijima (cca. 700kn).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Dobro, istini za volju, ovisno o snimaču, veličini natpisa/slike i odabranoj kvaliteti to traje od 10 do 30 minuta (okvirno), nije baš tako sporo. Mislim, ne moraš svaki medij ukrasiti lijepom LS slikom, već samo za posebne prigode, tako da nije loše imati to. Jedino su mediji skupi... A što se tiče kombinacije SATA/LS, dosta je teško naći, ne znam zašto... Valjda proizvođači ne žele dati sve odjednom, jer što će onda dati u slijedećoj generaciji snimača (osim 16x DVD-RAM i 16x DVD+RW)...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|