|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Windows Update?
Kako sam spojen na cable...često ostavim kantu da radi...i po cili dan...jer se uvik nešto skida...e pa ja zaboravija ugasit da mi se windowsi sami ne updejtaju...i problem je u tome...kad idem na ad remove programs tamo milijun gluparija windows xp hotfix(SP2)bla bla bla...pun ad remove...ja onako lud...i sad ja da ih maknem kao remove...i poslje svakog remove on restarta komp...lud opet 3 puta san restarta više nemogu...može li se učinit nešto da mi se ne restartira ili da odjednom mogu sve to remove....aj molim vas da netrebam jedno 30 puta restartat kantu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ti HotFixevi ti ne štete. Bolje da ih imaš nego ne. Nije Microsoft bez veze radio patcheve da ih ljudi sa brzim vezama "uninstalliravaju"
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Da me izvineš na izrazu, sjebat ćeš sistem removanjem update-ova. Ostavi ih, a imaš mali milijun programa koji će počistiti add-remove listu, bez da nešto deinstaliraju (ako ti već toliko smeta).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|