|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
[edit ]ruksak iz hg spota
Imam sad onu torbu od ibma ali jako mi je neprakticna i ne stane mi mnogo stavri u nju pa bi si uzeo nekakv ruksak. Gledo sam po nasim ducanima i najvise mi se svidjela ova iz linksa. E sad me zanima imali ju netko i kako je zadovoljan s kavlitetom udobnoscu brojem pretinaca za sitnice.... http://links.hr/index.php?naziv=Ruks...kl=017.000.064 Zadnje izmijenjeno od: Ivann. 23.08.2007. u 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imam jako slicni ruksak iz ve-mila i mogu ti reci da je to raskos spram one klasicne torbe.. stane mi hrpetina stvari i jos ima praznih djepova....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imam ti ja takav samo sive boje, frendovi crvene i plave haha ok je ruksak, dobro drzi laptop, ima kabanicu za obuci ga kad je kisa, napred stane dosta stvari i u mali pretinac skroz na pocetku isto. udoban je za nosit i dosta kvalitetan, imam ga vec godinu dana i zadovoljan sam njime
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Izgleda da ce bit taj. A jel u njega stane lap velicine 15,4 incha (think pad)? ne zelim se bas iznenadit kad mi postar donese na kucni prag a ono poput fimoznog penisa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Vidio sam cool ruksak od HP-a za 500-tinjak kn nedavno u Hg-spotu..
![]() |
#6 |
Glupost je neuništiva
Datum registracije: May 2007
|
Pogledaj si na netu od Case logica ruksak košta oko 400 kn ali je pun pretinaca i ima prostora za još neke stvari. Šifra mu je NBP3. http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=3630485 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
sada sam gledo po hg spotovom webu i pronasao sam ovaj. isto mi se se svidja a na netu sam pronasao pozitivna misljenja o njemu, a kakva su vasa? http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18334 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Imah samsonite torbe i prije (ne za lapove) al nikako mi nisu pasale tako da cu ih ovaj put zaobici |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|