|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Overlord
Dakle,ako je netko prosao igru neka pomogne pajdi u nevolji....konkretno,zanima me kako ubiti wizarda na samom kraju igre tj. najjednostavniji nacin s obzirom da mi nikako ne uspjeva hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
cemu sluzi ono zlato kaj se skuplja/di se trosi? tnx. ![]() EDIT: skonto... EDIT2: dosel sam (tocnije moj buraz) do nekog dijela di treba copit male plave iz neke splilje a okolo je sve zeleno...kako dalje? ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 18.08.2007. u 09:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ovak frende,tu sam i ja zapeo u pocetku dok nisam shvatio da mi je google najbolji prijatelj..hehe..dakle,upises overlord walkthrough i izbaciti ce ti kako najjednostravnije proci igru...konkretno,ja sam isprintao 28 stranica,znaci,ima se sto igrati i da,moras tocno rjesavati misije kako ti dolaze jer u protivnom ces zapesti u skripac sve cesce i cesce a tu gdje si zapeo je zapravo pocetak igre da bi nestala zeleno moras skupiti zelene minionse koji ce raditi za tebe a to je dio koji moras proci a ne sjecam se kako tocno ali uz pomoc walkthrougha ce ici bolje,vjeruj mi igra je duga i vrlo zarazna,zapravo,jedna od najigrivijij igri ikad cudno da se nije digla veca prasina nego sto je ![]() i da,jos uvijek cekam dobru dusu da mi pomogne kod samog kraja igre kako s***ati wizarda ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|