|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HDD mod
evo vidim da nisam tu postao svoj rad a na links i cromoding jesam... neznam kako mi promaklo... ![]() Bilo mi dosadno pa iso otvorit jedan disk i malo se igrat s njim... Diska mi je fakat zao jer je imao cak 126Mb memorije... ![]() ![]() ![]() Evo slika, ipak slike govore vise od rijeci: I evo jedan video na kojem se sve najbolje vidi... http://www.youtube.com/watch?v=CsNsTIpuEWY Disk radi na napajanju od 12V preko molex konektora... na videu je hdd spojen na ispravljac jer sam bio u radioni. Zakljucak: Ja sam prezadovoljan moddom, komentari dobrodosli kakvi god bili!
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
nice work...ali zašto si to napravio? ima neke koristi, ili ti je bilo dosadno ![]() anyway, dobro izgleda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
fora izgleda.. ali sto nisi mogao skemijati da vrti plocu bar na maloj brzini ili da pomice glavu gore dole? cisto da bude bolji efekt.. ovak je sve staticno ![]() gle kak to dobro moze izgledati.. http://www.youtube.com/watch?v=AOybADYGi4A vjerojatno nije tesko provaliti u sustav pomicanja glave(ono banalno za gore dole, ne neke finije pomake ofkors), jer evo kako je spojena na izlaz za zvucnike... link1 link2
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 20.08.2007. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mozes napraviti i lanser ploča ako ti ponestane ideja... prilicno opasno mi djeluje da nesto sto se vrti oko 7000 o/min luta slobodno po sobi... http://www.youtube.com/watch?v=yISqC...elated&search=
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ovo je ludo ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemoj, htio sam napravit od ploče na nastavku za dremel cirkular, koji se vrti na 30k rpm, i pametna idea je bila da sam ploču izbrusil na pol ( napravil zupce i to... ) a drugu stranu nisam ( zamašnjak ) i kresnul na max okretaje, samo se čulop pfij, i trganje po sobi, na zidu rupetine, na tepihu rupa, na ormaru malo veća rupa ![]() ![]() ONT - Bum ja svojeg maxtorca rastepel pa nutra nabacim par dioda i plexi gore ![]() Sam da najdem odvijach među svim stvarima silnim u kufru :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Fora je to, i ja sam ubacio ledicu i pleksi u neki stari hdd, ali to nema smisa pošto ne radi hdd. A glede pomicanja ploca, to je koračni motor pa ga ja malo teže natjerati da se vrti kako bi mi htjeli. Moj se vrti na 7200 i zuji ko sam vrag |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|