|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Logitech z-2300+CL x-fi xtreme audio
evo novi sam ovde i zanima me vase cijenjeno misljenje o z-2300 i x-fi xtreme audio.kako ce to dvoje ic zajedno...za sada sam kupio karticu a zvučnici stižu za cca 2-3 dana.. ![]() ![]() sada trenutno na kompu imam logije s-200..je da k**ca ne valjaju al to mi je samo da nesto svira ovako bzvz.. imam i jedan problem... nakon kupnje kartice kompu treba 3-5min da se podigne a prije bi se win digao za niti 1min... i primjetio sam da sa zvucnom(imam wmp 11)procesor trosi od 25%-50% snage samo za obicnu reprodukciju zvuka... imate li kakva rjesenja za moje probleme? konfa je:1.maticna:ASUS A8NE-FM 2.procesor:Athlon 64 3000+ socket 939 3.graficka:ASUS X600XT 4.ram:1gb Apacer 5.zvučna:CL x-fi xtreme audio 6.napajanje:neko "no name"400W 7.hdd:Western Digital 160GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Z-2300 i Xtreme audio rade super zajedno. Zvuk je bolji nego na integriranoj. Ovisi ustvari o tvom uhu, ali meni je. Ne previše, ali je. Zvučnici će ti biti revolucija. Uživaj! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ovaj problem sa podizanjem kompa se rjesio sam od sebe(ne pitajte ne znam kako)tako da se sad podigne za malo manje od minute,, ![]() ako imate kakvih komentara u vezi zvučnika i zvučne slobodno ih postajte tu.. necu se naljutit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
imam doticne zvucnike i meni su super. samo je preporuka ako neces/ne mozes imat hifi sustav na komp spojen onda nemoj niti pokusat slusat jer ces se onda razocarati sa svime sto je slabije od tog. search isto mozes koristit, ima review koji sam napravio, no tema je lockana jer je rasprava bila "prezustra". radi na audigy mp3+ i ono sto se meni svida a nekima ne je da je bas predobar. inace to su zvucnici za kucu ne za stan, govorim iz iskustva evo link: http://forum.pcekspert.com/showthrea...=logitech+2300
![]() |
#7 |
Premium
|
a reci mi jel treba kakav adapter i koliki je proces "usviravanja"...znaci koliko dana treba proc da ih mogu dobro odvrnit,, ![]() EDIT:je da sam glup al imam 400W napajanje i 200W zvučnike.i sad me zanima jel zvucnici trose snagu napajanja ili snagu iz uticnice ![]() Zadnje izmijenjeno od: t3chno b0y. 17.08.2007. u 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne treba ti nikakav adapter. Uštekaj u struju i izlaz od zvučne i sviraj. Ja sam svoje odvrnuo gotovo odmah, aoli samo na kratko jer sam u stanu. Ponekad odem na selo pa ih tamo isprašim ![]()
![]() |
#9 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
ja ih nisam odmah, proslo je 2-3h rada pa sam ih odmah. inace neki se zale da im preko pola glasnoce distorzira zvuk, sto se kod mene nije manifestiralo, mozda ovisi o reviziji, svi novi bi trebali biti bez distorzije.
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT:kupljen adapter taj od 300w i sve radi zvucnici su pre***eni ![]() ![]() moze lock teme. Zadnje izmijenjeno od: t3chno b0y. 02.12.2007. u 17:50. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|