|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() naime, zadnjih dana čak mislim uzet i ajmo reć razgovarat većinom preko Skypea - ali neznam koliko mi je to isplativo? koristi li ga tko ovdje na forumu da zove na mobitele (1,3kn/min.), fiksne (0,3kn/min.) (pc-pc me ne zanima pošto je FREE) i koliko je isplativo uzet onaj kredit od 10 eura i onda to trošit? btw. razgovaral bi preko kompa (kasnije ako bude para bi kupil baš telefon kakav je pital mikeyy - VOIP) hvala na svakoj korisnoj informaciji ![]() EDIT: ovo bi trebalo u "Links i ostalo vezano za internet" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja u svojoj firmi koristim skype za inozemne pozive već 2 godine i isplativost je ni manje ni više nego ogromna.Za 10€ zovem italiju,španjolsku,ameriku,englesku... isto koliko sam i prije s fiksnog,ali je taj fiksni koštao preko 500kn...dakle,ja platim 10€ ono što sam HT-u plaćao 500kn.Mjesečno kupujem oko 40€ kredita... Za pozive unutar HR mislim da nije toliko povoljnije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam imao te kredite i nije baš neka isplativost unutar hrvatske pogotovo skype. Radije uzmi voip discount on ti je jeftiniji mislim. A ako misliš češće razgovarati moraš ili imati onaj telefon ili jako dobre slušalice inače te ljudi ništa nečuju kad im govoriš |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
imam OK sluske (valjda) - tak da to nije problem... vidim da je jeftiniji...cak su mi i sms-ovi 10-ak lipa jeftiniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ako mislis zvati prema van. Definitivno. Inace za lokalne pozive i pozive na HR brojeve, ne isplati se nikako. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|