|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tražim osobu za vođenje "Web design & Graphics" sekcije na forumu
Pozdrav svima! -->
Trazim osobu koja je spremna dio svog vremena pokloniti odrzavanju "Web design & Graphics" sekcije na jednom stranom forumu. Posao nece biti tezak ali se traze znanja u ta dva podrucja i poznavanje engleskog jezika. Rijec je o jednom "stranom" forumu koji je nekoliko mjeseci aktivan i za sada ima oko 2000 članova. Ja sam jedan od admina tog foruma, pa ako imate navedena znanja i ako ste voljni družiti se s nama slobodno mi se javite na mail: fukna_xmp@yahoo.com Vođenje "Web design & Graphics" sekcije na forumu
Pozdrav svima! Trazim osobu koja je spremna dio svog vremena pokloniti odrzavanju "Web design & Graphics" sekcije na jednom stranom forumu. Posao nece biti tezak ali se traze znanja u ta dva podrucja i poznavanje engleskog jezika. Rijec je o jednom "stranom" forumu koji je nekoliko mjeseci aktivan i za sada ima oko 2000 članova. Ja sam jedan od admina tog foruma, pa ako imate navedena znanja i ako ste voljni družiti se s nama slobodno mi se javite na mail: fukna_xmp@yahoo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je pro bono? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
naravno da je pro bono, pa zar bi trazio ovdje da nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
yup. ![]() nekoliko ljudi se javilo za sada ali jos nitko nije potvrdio, tako da su prijave jos otvorene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|