|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Antivirus problem
Instalirao nod32 ali mi izgleda neradi dobro jer kada skenira sve mi fajlove prijavi kao zakljucane..Sta da radim?? http://i145.photobucket.com/albums/r...novici/sfa.jpg Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.08.2007. u 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Si siguran da su ti to svi fajlovi koje imaš na računalu, jer ako jesi, onda si fino osakatio Windowse. Šalu nastranu, te fajlove ne može otvorit jer su to sistemski fajlovi koje Windows zaključava, i neda pristup njima. Uglavnom nemaš razloga za brigu, osim ako ti komp ne radi najbolje, ali to nije do ovih fajlova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hvala na odgovoru..komp dobro radi i antivirus se automatski aktivira ako nadje virus,ali sada sam rucno poreknu scan pa kontam da nesto nevalja,ali ako su ovo zasticeni fajlovi onda ok.. a zasto mi niej izbacio listu drugih fajlova koji su otvoreni i u koje moze uci..izbacio je samo one zasticene.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa ne znam, bilo bi mu to valda previše fajlova za izlistat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Izbacio je listu errora u logu, isto tako bi izbacio u listu da je našao zarazu negdje, a one fajlove koji nisu "zanmiljivi" ne loga jer di bi stigao kad bi ti ispisao 100 000 fajlova sa statusom svakog od njih? Alati koji točno namjenski skeniraju neke lokacije kao npr Ad-Aware ili Spybot još si i mogu priuštiti da logaju te lokacije ali antivirus koji skenira praktički svaki fajl kji je u računalu...??? Anyway errore ti loga (tj u tvom slučaju zaključane fajlove) zato da te upozori da su to fajlovi koje nije mogao provjeriti tj da ne garantira da je s njima sve ok...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|