|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
3Dmark06 i 7900GS problem
Imam slijedeći problem. Kada pokrenem 3DMark06(zadnja verzija), na drugom testu Firefly forest mi se ugasi monitor, nekad pri pocetku testa nekad na sredini, ali nikad mi ne dode do kraja testa, i onda moram resetirat komp, nece ctrl-alt-del, nego moram na botun. Ako izaberem sve druge testove, osim firefly foresta onda mi zavrsi sve testove Ako izaberem samo firefly forest opet mi na sredini ugasi monitor. 3Dmark05 radi bez problema. Proba sam minjat drajvere (originalne Nvidia, DNA, Tweak Z, 94.xx, 158.22, 162.xx, sve moguce, i uvik isto). Minja sam drivere od ploce (intel), windowse instalira nanovo(XP), proba sa Vistom medutim ne pomaze. Inace konfiguracija je: Gigabyte 965P-DS3 Core 2 Duo E6400 2x1GB 667MHz Kingmax Gigabyte GF 7900GS Chieftec power supply 450W HITACHI 160GB LG GSA-H22N Technisat SkyStar2 PCI Sve radi na tvornicki postavkama, tj nista nije overclockano. Sad sam proba sa Gigabyte grafickom 8400GS i cili 3DMark06 je prosa bez problema. Ako ko moze pomoc bija bi mu zahvalan. Ante |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nisi jedini, sličan problem ima i bartuc(isto član PCE foruma), sad probajte naći krivca imate istu ploču pa možda se neki driver od ploče kolje al meni na 7600GT+gigabyte 965P-DS3 3d mark prolazi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Zanimljivo je da sam instalira Vistu, nisam stavlja drivere od maticne (intel inf), i ista stvar se dogada. Cudno. Ante E i siguran sam da kad sam uzima cilu kutiju, oko kraja 2006 god. da mi je 3dMark06 radija u redu, tj da je izvrtija sve testove, jer bi inace bija odma reklamira neku od komponenti. Veoma cudno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|