Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Case Modding
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.04.2008., 10:02   #1
tin1
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
APC UPS problem?

U jednoj firmi ja i prijatelj umržavamo računala i našli smo jedno 3 godina star APC UPS 1500VA. To je ovo:

Na njega bi trebali okačiti server.Sve dobro radi ali problem je u tome što ga ne mogu ugasiti dok je spojen na gradsku mrežu. To je moguće tek kad ga otpojim i kada radi na bateriji. E sad jel to "bug ili feature"? Bojim se da nešto možda nije ispravno.Sve sam pretražio ali nigdje ne mogu naći odgovor. Poslao sam i upit APC-u ali pretpostavljam da će to potrajati, a mi bi trebali biti gotovi preko vikenda. Do sad sam se sretao sa onim manjim APC uređajima koji imaju sklopku 0-1 i kad ga zgasiš onda je zgašen. Pa ako neko ima tako nešto molim pomoć.
UH sorry krivi forum-molim premještaj pod napajanja.

Zadnje izmijenjeno od: tin1. 26.04.2008. u 10:34.
tin1 je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2008., 16:20   #2
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Prije par godina imao sam takva neprekidna napajanja i uz najbolju volju ne mogu se sjetiti da su se tako ponašala. Bilo kako bilo probaj braindead proceduru(tako to APC zove)-isključiš ga iz struje, otpojiš stroj, zgasiš ga i zatim držiš tipku za gašenje nekoliko sekundi dok ne čuješ "klik". Ovo je pomagalo kad smo ih prebacivali sa USB na serial pri čemu nije prepoznavao serial konekciju. Možda i u tvom slučaju pomogne. Uglavnom ako postoji i najmanja sumnja nemoj ih puštati u pogon. Mislim da je M-San zastupnik pa se posavjetuj sa njima.
herion je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno