|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
APC UPS problem?
U jednoj firmi ja i prijatelj umržavamo računala i našli smo jedno 3 godina star APC UPS 1500VA. To je ovo: ![]() Na njega bi trebali okačiti server.Sve dobro radi ali problem je u tome što ga ne mogu ugasiti dok je spojen na gradsku mrežu. To je moguće tek kad ga otpojim i kada radi na bateriji. E sad jel to "bug ili feature"? Bojim se da nešto možda nije ispravno.Sve sam pretražio ali nigdje ne mogu naći odgovor. Poslao sam i upit APC-u ali pretpostavljam da će to potrajati, a mi bi trebali biti gotovi preko vikenda. Do sad sam se sretao sa onim manjim APC uređajima koji imaju sklopku 0-1 i kad ga zgasiš onda je zgašen. Pa ako neko ima tako nešto molim pomoć. UH sorry krivi forum-molim premještaj pod napajanja. Zadnje izmijenjeno od: tin1. 26.04.2008. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Prije par godina imao sam takva neprekidna napajanja i uz najbolju volju ne mogu se sjetiti da su se tako ponašala. Bilo kako bilo probaj braindead proceduru(tako to APC zove)-isključiš ga iz struje, otpojiš stroj, zgasiš ga i zatim držiš tipku za gašenje nekoliko sekundi dok ne čuješ "klik". Ovo je pomagalo kad smo ih prebacivali sa USB na serial pri čemu nije prepoznavao serial konekciju. Možda i u tvom slučaju pomogne. Uglavnom ako postoji i najmanja sumnja nemoj ih puštati u pogon. Mislim da je M-San zastupnik pa se posavjetuj sa njima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|