|
![]() |
#1 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Program za particiranje Viste
Naime na kompu je samo Vista Biznis ![]() Ovo san našao u error logu: LINK To je u biti laptop koji je već došao sa 2 particije, C od 135 GB i D na kojem su bile neke HP-ove stvari. E sad ja bi ovu C podjelio. Ali mi program neda ? Možda ga je je*e šta se na toj particiji trenutno vrti Windows ? Možda nešto treće ? ovo je inače za curu, ja san doma ima dual boot OS, tako da nisan uopće radija particije iz Viste već san ih već ima sređene i napravljene
![]() |
#2 |
Torrent freek
|
Nitko ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa što ne koristiš ovaj iz Viste? On ti može loseless resizeati particije... Fino si smanji c na kolko ti treba i od đuture napravi novu...
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo baš sam nekidan particionirao novi disk u Visti, također sam trebao takav program, pa sam koristio Paragon Partition Manager. Solidan program, za sve radnje ''silazi'' u DOS, znači ne radi iz Windowsa kao Partition Magic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Torrent freek
|
Neće da radi... ne mogu smanjit ništa. laptop je od cure i na njemu je Vista biznis već instalirana...DVD od Viste nije dobila, tako da nema smisla ništa rušit Onaj u windowsu ne radi Acronis baca errore amo dalje ![]() Citiraj:
Fala ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Stari moj s tim tvojim diskom ti nešto ne valja, ja sam bez problema resiezao i sa Vistinim i sa Acronisom već prije tako da imaj to na umu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|