|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) Kako obrisati file
Imam file flash9b.ocx i cijeli taj folder mi neda izbrisati. ono, uopce, probao sam unlockerom, nede,. safe mod ... nede., windows 2000pro, sam probao promijeniti pristup korisnicima tom programu i imam neki shit tamo, izbrisem ali kaze nemoze snimit i moram cancel staviti.Niti pod admin ne funkcionira. kak da to izbrisem, vec razmisljam i delete partiticiji i formatu ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ako ti kaže da se trenutno koristi stisni ctrl+alt+delete i odi na tab Processes na explorer.exe desni klik miša i End Task i end now. onda odi na tom prozoru File---New Task--upiši cmd.exe i upiši u naredbu ( upiši bez navodnika) " del path do filea (npr C:\Windows\system32) " i zatvori taj prozor. ponovno new task i napiši explorer.exe i zatvori task manager. gotovo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
to i mene muči, samo meni je to na disku koji je u ladici, na njemu su bili windowsi i sve sam izbrisao samo neda taj fajl... a sad su windowsi na drugom disku i svejedno neda... ne radi unlocker a ni night_whisperova opcija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
jednostavno skinuti s macromedie program unistall_flash_player.exe, pokretnuti ga u command promtu i izbrise ga. no frx.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|