|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() imam origigi wow ali jednostavno ne mogu dovoljno dugo igrati wow(čitaj par sati dnevno, jedino mogu vikendom) da bi mi se isplatio prepaid, a i za mjesec dana mi počinje faks (brucoš sam ![]() ajde ljudi predložite mi neki DOBAR mmo BEZ pretplate (može biti i tipa guild wars gdje se igra plaća). ako znate navedite neki mmo gdje ima raidanja, pvp me baš i ne zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Silkroad... Vidim da sad ima i Europa...igra je cool... Samo su pretjerali sa brojevima (bar je tako bilo, neznam kako je sad) Ono...da ti quest...istri***i ambroziju sa servera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
A i serveri su stalno prekrcani što se tiče Silkroada, ubilo mi želju za igranjem. Barem dok sam ja igrao. Recimo kad je bila popodne škola, ujutro bi se logirao na igru i ostavio lika da sjedi tamo kako bi mogao igrati navečer ![]() Jednostavno su svi serveri bili prekrcani od nekih 11h radnim tjednom pa do kasno u noć. Makar sam Silkroad igrao prije nekih možda godinu dana :/ Ako je takvo stanje sada, nemoj igrati, pojest će ti živce dok čekaš da se server oslobodi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|