|
![]() |
#1 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
kupnja proca
Sto je najisplativije? Uzeti xp1600 unlockati i onda dati sa 10.5 na 12.5 pa dobiti xp2000. Dali je to isto kao kupiti xp2000 ili se ovdje ipak mora dizati voltaza? Dali je vec xp2100 na 0.13? Mislim na onaj sto se moze kupiti u VE-MILu. Kada dolazi Barton? Dali ce doci do 9. mjeseca? Samo do onda mogu cekati. Cujem da se 0.13 athlon bas i ne da overclockat. Sto je razlog tomu? Kakve su temp. kod njega? I nakraju zna li netko cca kakva ce bit cijena Bartona? Sigurno neka nabrijana zbog veceg L2 cache-a. Hvala P.S. Gdje da nabavim velike passivce za rame. Mislim ih stavit na graficku. Bili su prije za kupit oni velki plavi sa obostranom ljeplivom trakom. A gdje je to sad? Ili netko zna nekakvo "domace rjesenje". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Puno pitanja... Jos vise odgovora ![]() Ako saznas di ima za kupit pasivna za GPU memoriju, javi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ako uspijes OC XP1600 na 2000 skidam ti kapu. Jedino ti je 2200 na .13 tech. Sto ti se tice cekanja novog proca bolje ti je ne cekat jer dok ti jos to nasi uvezu potrajat ce do Bozica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
Ja sam vidio xp1600+ na 2100+, vlastitim ocima :confused:
![]() |
#5 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Prcko ja po netu i skuzio ovo: Athloni XP od xp1600 do xp2100 su isti drek samo promjenjen mnozitelj. Znaci kupis xp1600 unlockas i bez brige dignes multiplier i voila xp2100. xp2200 (1.8ghz) je 0.13 i neki tajvanci sto ga imaju su ga digli na 2.7ghz. Toliko o nemogucnosti overclocka 0.13 tech. A Barton treba doc u 9. mjesecu i na istom taktu on ima 600xpa vise. 1.67GHZ ce bit BartonXP2600 (smrdi mi nesto kao Tualatin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: kupnja proca
Citiraj:
athloni 0.13 - pitaj u VeMilu da li su 0.18 ili 0.13. sto se overclocka tice, nisu bas nesto bolji od 0.18... to je zbog kaj su ipak novi pa se proizvodni proces jos nije stigao dici na vishi nivo... a i zbog toga sto je sad toplina puno koncentriranija jer su i manjih dimenzija. barton - nema sanse da ce biti u 9.om mjesecu... i normalno, cijena se ne zna. memo sinkovi - nisam ih vidio kod nas.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|