|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Ipak neka korist od Viste
..naime, imao problema s reinstalacijom XP na Abitovu NF-95 , sck 939 plocu i Seagate SATA HDD 80 Gb, pucala instalacija na " starting windows", nikako formatirat... ..i onako očajan , stavim ja CD..xxxx xxxxxxxxxx Viste, ( xx xxxxxxx, xx xxxxxxxxxxxxx)....računan, komp mi je tercijaran, od sinčića, nece bar par dana primjetit , ne zna se on bunit što ima Vistu.. i tako, loada Vista CD failove, i dobiješ nekav boot screen, repair previous OS....odo ja na format...- i formatira mi C , glatko... super, vratim XP booot streamani SP2 CD, i sve prođe bez problema,... u ono malo vremena ( i previše ) Vista se pokazala kao sasvim solidan alat za formatiranje HDD, preporučam svima u istoj situaciji.... Zadnje izmijenjeno od: mjosip. 06.08.2007. u 07:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Malo editiraj post i procitaj pravila - http://forum.pcekspert.com/faq.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Gle, postoji gro boljih i jednostavnijih načina za formatiranje disdka od pokretanja instalacije Viste. Dovoljno je imati Hiren's ili Ultimate Boot CD, gore ima pregršt ultra korisnih alata za raznorazne operacije. (IMHO ta dva diska su ionako obavezni u svakoj kolekciji). A ti si vjerojatno imao problema zbog loše postavljenih SATA opcija u BIOS-u. I btw. (kao što su te već upozorili) proćitaj pravila - na ovom forumu nemoj spominjati ilegalni softver. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|