|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
OC celer(370)
imam celer na 900mhz i nemogu mu dignut frekvenciju. u biosu mogu samo mjenjat množitelj i kad ga promjenim i restartam ništa se ne događa. ploča je dosta stara (pcchips) a rami su sdram(256+128). ništa se drugo nemože mjenjat...provjereno...ima netko kakvu ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Si siguran da bas nist ne moze mjenjat? Mozda na ploci imaju jumperi za voltazu i frekvenciju ili dip prekidaci, inace pcchip ploce nisu za hvalit. EDIT: A i kad bi uspio sta rami bi te kocili ipak je to sdr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nebi ga ništa rami kočili jer Celer 900 je coppermine i radi na FSB 100 a SDRAM ide do 133 standardno, a bolji ramovi mogu i 150 izdržati ali sad nije bitno... 9x133=1200MHz i 33% boosta nije za odbacit...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
koji tip ploče je, koji max množ možeš dobit iz biosa i koja revizija biosa je, celer ti je vjerovatno tualatin a ne coppermine, klokat možeš samo dizanjem fsb-a ako ti ploča da |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 01.08.2007. u 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
lol jel to ona koću internet konfa ![]() one su imale 900MHz Copera i tu ploču u glavnom imao sam i ja to neko vrijeme, za dizanje FSB-a imaš jumpere možeš prebacit na 133 no meni se onda komp nije htio bootat, a množitelj je zaključan tj kao što si reko nakon restarta niš se ne mjenja u glavnom ta ploča nije za OC
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I taj Celer definitivno nije Tualatin ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
okaj,thx svima,kad probam javim kako i šta je bilo |
![]() |
![]() |
|
|