|
![]() |
#1 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
moze li se, i kako nastavit Dload u firefoxu??
znaci, ja lipo otisa na posal i ostavio da se skida 24 fileova sa Rapida, i fino dodjem doma, kad gle cuda, srusila se veza i pola fileova ostalo na 20-90%, naravno pametnakovic nije koristio DownthemAll vec skidao izravno sa Firefoxom, sada, jel mogu ikako nastavit skidat te podatke, sam nece da ih pokrene, aj pomozite ako je moguce ![]()
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 02.08.2007. u 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
S rapida "Can I resume broken downloads? Yes, but only if you own a Premium-account. With a Premium-account, your requests are sent through more complex server-routines, which also support download-accelerators. Those programs support resume of broken files and even segmented downloads. This means, you can download the same file with many streams, resulting in higher download-speed." dakle treba ti premium koji pretpostavljam da imaš ali i download manager "Which download-accelerators can I use? Right now we have tested the following programs successfully: GetRight, FlashGet, GoZilla and IDM."
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
|
da...znaci nista od ovoga jelte, sada moram opet trazit sve te linkove damn!! nis od sada koristim manager, thx na info ![]()
![]() |
#4 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Za ubuduće ti preporučam da instaliraš FDM (Free Download Manager), odličan i besplatan download manager (emmm...što se ne bi dalo zaključiti po imenu ![]() Ukoliko ti RS ne bi radio s FDM (nisam probao), probj s FlashGet-om ili GetRight-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
FDM bi trebao normalno raditi s premium rapidshare accountom, samo bi moglo doći do problema/ usporenja zbog FDMovog difoltnog dopuštenog broja konekcija na pojedinačnom serveru (download options> network). Firefox + Flashgot + FDM kombinacija (i ja ju koristim) također može imati problema s pojedinim Flashgot opcijama zbog FDM plugina koji se automatski naseli u Firefox pri instalaciji. Uninstall plugina je preporučen... (i od strane developera Flashgota). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
|
evo instalirao sam GetRight pro, imam vec instalirane dawnload managere u FF-u al glup sam i nisam stavljao da se skida preko njih, ubuduce znam
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|