Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.08.2007., 00:38   #1
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
moze li se, i kako nastavit Dload u firefoxu??

znaci, ja lipo otisa na posal i ostavio da se skida 24 fileova sa Rapida, i fino dodjem doma, kad gle cuda, srusila se veza i pola fileova ostalo na 20-90%, naravno pametnakovic nije koristio DownthemAll vec skidao izravno sa Firefoxom, sada, jel mogu ikako nastavit skidat te podatke, sam nece da ih pokrene, aj pomozite ako je moguce

Zadnje izmijenjeno od: bobe. 02.08.2007. u 01:14.
bobe je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 13:40   #2
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
S rapida

"Can I resume broken downloads?
Yes, but only if you own a Premium-account. With a Premium-account, your requests are sent through more complex server-routines, which also support download-accelerators. Those programs support resume of broken files and even segmented downloads. This means, you can download the same file with many streams, resulting in higher download-speed."

dakle treba ti premium koji pretpostavljam da imaš ali i download manager

"Which download-accelerators can I use?
Right now we have tested the following programs successfully: GetRight, FlashGet, GoZilla and IDM."
Oglas

Oglas
Staro 02.08.2007., 14:16   #3
bobe
teta Mraz

da...znaci nista od ovoga jelte, sada moram opet trazit sve te linkove damn!! nis od sada koristim manager, thx na info

Staro 02.08.2007., 14:22   #4
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Za ubuduće ti preporučam da instaliraš FDM (Free Download Manager), odličan i besplatan download manager (emmm...što se ne bi dalo zaključiti po imenu ), i instaliraj FlashGot ekstenziju za Firefox. Meni je FDM puno draži od GetRight-a (FlashGot podržava i jedan i drugi, kao i još sijaset drugih download managera).

Ukoliko ti RS ne bi radio s FDM (nisam probao), probj s FlashGet-om ili GetRight-om.
gorluk je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 14:55   #5
Glitch
Premium

Glitch's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
FDM bi trebao normalno raditi s premium rapidshare accountom, samo bi moglo doći do problema/ usporenja zbog FDMovog difoltnog dopuštenog broja konekcija na pojedinačnom serveru (download options> network).

Firefox + Flashgot + FDM kombinacija (i ja ju koristim) također može imati problema s pojedinim Flashgot opcijama zbog FDM plugina koji se automatski naseli u Firefox pri instalaciji. Uninstall plugina je preporučen... (i od strane developera Flashgota).
Glitch je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 14:56   #6
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Može biti - no ja nikad nisam imao takovih problema (možda ne koristim ta Flashgot opcije)...
gorluk je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 15:00   #7
bobe
teta Mraz

evo instalirao sam GetRight pro, imam vec instalirane dawnload managere u FF-u al glup sam i nisam stavljao da se skida preko njih, ubuduce znam

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno