|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
(riješeno) Veliki problem s Audigy SE driverima
Pozdrav nedavno sam instalirao windowse i sve radi ok, samo nikako ne mogu drivere za zvučnu instalirat, prvo mi javljao access denied kod istalacije zadnjeg filea u driverima, sada dodje do tog istog fajla i izbaci mi ovo: ovo je taj fajl koji nesto zeza a ovo mi izbaci nakon instalacije Probao sam premještati zvučnu po slotovima, brisao drivere 100x driver cleanerom, ručno kako god i skroz mi izbacuje error na kraju instalacije. Više nemam ideja pa ako netko zna nek pomogne, thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, neispravan CD? Imao sam tu zvučnu, ali driveri su 250 MB tako da bi morao pričekati do sutra dok uploadam, ako hoćeš... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
@doomy_os hvala na ponudi, no evo uspio sam rijesiti, izgleda da je cd bio izgreban bash na tom dijelu di je taj file i nije ga mogao kopirati skinio sam drivere sa neta, neke od 25mb i radi ok zanima me šta dobijem sa kx driverima? mislim na kvalitetu zvuka i dodatne opcije |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Dobiješstabilnost. Meni se lajvica često znala skršit s običnim driverima, pogotovo nakon instalacije ASPI drivera. No, ako ti obični drajveri rade, zadrži ih.
![]() |
#6 |
Banned
|
ma evo sa ovima sad radi ok, vec sam poludio sa integriranom u fruity loopsu radit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|