|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Centurion 5 mod
Imam to kuciste i hio sam ga malo modat. Uglavnom evo kako to sve izgleda: ![]() Evo pa sam ga malo prefarbao s crnim mat sprejom, kablove sam uspio nekak mukon provuc kraj napajanja tako da idu straznje strane lima na koji se sarafi maticna. Za sređivanje kablova sam koristio ideje nekih clanova foruma tako da mi svi kablovi koju su mogli ic otraga su otraga. Nazalost 20-pinski nisam provukao otraga zato jer bi morao izrezat ''pola'' kucista ![]() ![]() Pa sam izrezao bocnu stranicu i stavio plexi na koji sam nesto gravirao, nije mi ispalo bas kako sam zamisljao, plexi nije bas ravnomjerno zbrusen nego se vide one crte od brusenja, ak ima tko kakav prijedlog kak da to sredim neka kaze. Jos moram sredit rubove rezanog lima i naravno cijelo kuciste ocistit od prasine i bocne stranice malo pobrisat da ne budu tako zapackane. ![]() Na prednju stranu kucista sam stavio gore LED 120-ku koja puse tocno prema procu, a dolje na mjesto gdje je bila Coolermasterova 80-ka sam stavio LED ventilator da mi hladi disk. Eh na ovoj zadnjoj slici je mrezica na kucistu vec puna parasine, trebam ju ispuhat pa to onda puno ljepse izgleda. Budući da sam se malo zeznuo u polozaju ovog graviranog zmaja (skroz sam zaboravio da mi tu ide kavez za optiku i diskove), kaj mi predlazete? Dal da u prednji kut kucista stavim jednu neonku da ga lijepo osvjetljava jer je sad samo pola slike osvjetljeno i dali da pofarbam jos i ove plastike kaj sluze za zatezanje optikanera i diskova? I da naravno slikano je mobitelom pa se nemojte ljutit ak je koja slika malo mutna Zadnje izmijenjeno od: zika. 26.07.2007. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A za ovo sto ti je gravura izasla preko kaveza za dskove i optiku se i meni zamalo desilo, izrezao sam previse lima, ali sam na daj dio (preko kaveza) izgravirao logo PCE-a tak da sam to koliko toliko prikrio. Za izjednacavanje gravure sam koristio stomatoloske celicne borere. Otisao sam do jedne zubarke i pokupio one sto je htjela baciti (njoj vise nisu mogli posluziti). Oni su jako tanki i pogodni za precizne radove, pa malo sa njima popravi. PRVO IZVJEZBAJ MALO NA NEKOM DRUGOM KOMADU PLEXIJA jer su oni jako mali i pri najmanjem pritisku prave duboke zazore. Za osvjetljenje gravure sam ja uradio nesto drugo (pogledaj thread "Milentije's mod").
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Buduci da ne mislim sarafit plexi za bocnu stranicu kak da ga onda zalijepim nakom kaj navucem tu izolaciju od kabla na rubove lima? A cuj mislio sam i ja s ledicama napravit osvjetljene, al mi se bas i neda lemit to. A tko zna mozda dobim volju pa ipak to napravim. Ma nisam pricao o rubovima gravure nego o onim poljima kaj sam trebao zbrusit pa nije onako lijepo ravnomjerno bruseno nego se vide crte kak sam brusnom glavom brusio plexi. Kak da to sredim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Hmm. Nisam znao da neces sarafima spajati plexi i lim. Onda ti samo ostaje da fino obradis te rubove da ne bi bilo krvi kasnije. Sto se tice ujednacavanja gravure, za to ti i je sam gore spomenuo stomatoloske borere. Sa njima predjes ona mjesta koja su ostala "svijetlija" i to je to (u slucaju da su te svijeltije povrsine male). Sumnjam da sam dobro shvatio tvoj drugi post
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|