|
![]() |
#4 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne stane ti. Imaš tri pločice sa hr05-om ali ni jedna ne paše na rupe od hladnjaka chipseta. Kak znam, imao s55 i imam hr05. Eventualno si možeš sam napravit tu pričvrsnu pločicu i stavit ga gore jel mu se chipset grije ko lud... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
Da ne otvaram novi thr. zbog prakticki iste ploce/ga-m57/ ...zabrinjavaju me navodne temperature n.bridge-a...a i speedfan ne sljaka sa IT8716 nego ga detektira kao IT8712 - a s njim onda rpm fanova ispada astronomski visok, i neke - temperature.Everest i NextSensor 2.72 imaju tocna ocitavanja.Nxtsensor jos i ocitava ludih 230*C na northbridgu. Voltaze su na defaultu/ne auto/ i trenutno sve radi ok.Mbm 5.3.7 nema u ponudi doticnu plocu pa sam ga maknuo.Sa plocom sam dobio easyTune5 ali je totalni kich i ne radi iz dizanje clockova iz windowsa... Na kraju sam posegnuo za primitivnom metodom "prsti na pasivnjaku na n.bridgu"....Prilicno je vruc ali mislim da bi na +200 namirisao cevape prije isteka 1.sekunde... I da, case je prilicno prozracen/sprijed92mm,otraga120mm,side open/ Ima li smisla petljati pa A je To metodom nakvacit nekakav aktivni na taj gigabyteov pasivnjak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
može ići gore HR-05 SLI,samo moraš preradit tu zakačku,inače i na moju ploču nije išao pa samo majstor Domy i ja napravili tu zakačku od one najveće ![]()
![]() |
#8 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
Thx na savjetu!!!Imam kao alternativu pljunut tih 180kn bas za hr05Sli varijantu...ocito on jedini stane u ovaj rusvaj/dzumbus oko n.bridgea...Citao sam par reviewa i stvarno je fakin-supah...jedino to sa montiranjem i stabilnoscu malo hebe stvar.ali da se sredit...Ako budes u mogucnosti moze par slika da vidim kako se to moze sredit najbezbolnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U našem slučaju baš i nije bilo bezbolno... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Uglavnom isplati se stavit HR-05 SLI,samo mi smo ga stavili tako da baš i ne ide grafa gore pošto koristim integrušu na ploči,al sad mislim stavit još i grafu dodatnu pa će to biti malo teži posao ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da će trebati piliti te listove i onda pomaknuti da ide preko RAM-a, vidjet ćemo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|