Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.07.2007., 22:27   #1
gogo-ri
Registered User
Moj komp

gogo-ri's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Word

Pokusat cu svoj problem iz worda objasnit primjerom.

Ime i prezime projektanta se u tekstualnom dijelu glavnog projekta spominje npr. 20 puta (+ u svim sastavnicama) za jedan projekt. Taj dokument zelim upotri***iti i za drugi projekt na kojem je radio drugi projektant, znaci trebam promjeniti ime i prezime projektanta gdje got pise. Kako da to sve povezem, tako da samo na prvoj stranici promjenim ime projektanta, a na svim ostalima se promjeni automatski.

To nema veze sa Edit -> Replace jer npr. zelim promjeniti na prvoj stranici ime, lupiti enter i da se na 7., 16., 28., 59. str. promjeni a na 6., 34., 54., 82. ostane isto.

Mislim da to ima veze sa "Uređivanje -> veza" ili sa "Umetanje -> polja", ali nisam siguran.

Zna li netko kako se to radi?
Staro 26.07.2007., 23:28   #2
gogo-ri
Registered User
Moj komp

gogo-ri's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Mozete pobrisat temu, nasao sam rjesenje.

Ako nekoga zanima...

Prvom imenu projektanta dodijeli se "knjižna oznaka" (umetanje -> knjižne oznake) pod nazivom IME. Ono ime koje se zeli promjeniti (znaci na 7., 16., 28., 59. str.) oznaci se i otvori Umetanje -> polja. Za Naziv polja se odabere Ref i desno se klikne na knjižnu oznaku IME, i to je to!

Sad svaki put kad se promjeni ime projektanta na prvoj stranici, oznaci se sav text, klikne desnom tipkom misa i onda na !Ažuriraj polje. Tada ce se na 7., 16., 28., 59. str. promjeniti ime projektanta.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na