|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kako ocistiti ovu tipkovnicu?
Imam Logitech Media Elite Keyboard tipkovnicu. Ne znam jesam li ispravno napisao, pa evo slike. http://www.bgslevi.cz/image/media_kb..._us_top_mr.jpg Samo je moja mnogo vise prljava ![]() Zanima me sta mi sve treba da bih je fino ocistio. I upute kako cu sta raditi. Jednom sam je pokusao ocistiti i kad sam sve sarafe odvrnuo, vidio sam da nije "obicna" tastatura i da je ne znam ocistiti. Pa sam se odlucio vratiti sarafe gdje su i bili, pa pitati strucnjake (vas) da mi pomognu. I evo sad kad sam vratio sarafe, neke tipke nisu kao sto su nekad bile. Znaci moram je udariti da be se ona pritisnula, ili sta vec. Ugl. treba mi pomoc. Please... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.07.2007. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda izgleda da si je lijepo zamastio, skini sve van i operi tipke u vodi a ostatak tipkovnice ručno. I da stavi sliku u thumb prevelika je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Očito je nisi dobro sastavio pa negdje zapinje... BTW, imam običnu verziju te tipkovnice, ne Elite, i čistim je tako da prvo izbacim krupniju prljavštinu. Okrenem je naopako i lagano lupkam s njom po stolu. Iza toga slijedi usisavanje četkom. Na kraju uzmem magičnu krpu i šarafciger i vučem između tipki. Kasnije još malo obrišem masne mrlje i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|