|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
700W za 0kn
Malo listam cjenik i naletim na ovo: http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=91230kn.jpg Dužni su ga prodat po ovoj cjeni?Jel tako? Navali narode.. ![]()
David linčujem Davida Finčera Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.07.2007. u 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ah, koliko je samo naš dragi Hg-Spot imao čudnih cijena...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
mislim da se to odnosi na pogresku u specifikacijama,razlike u slici na reklami i u stvarnosti a ne u +700 kuna u cijeni.I bas bi ih trebalo hebat za to...sve njih neazurne gadove...za koji q. imaju webshop? Ima naravno primjera takvih i gorih shopova vise nego izbora sa miss u RH.Peije par mjeseci sam se toliko nazivcirao tu u Puli sa Medialabom-jer su maltene sva kucista imala pomaknut zarez u cijeni,i to za jedno mjesto u lijevo!Kretene sam nazvao i rekao da bi rezervirao par kucista i komponenti...pa kad sam krenuo i "morao" ispravit cijenu za vise od 2000kuna i "odustao" onda im je valjda sinulo.za par dana su to ispravili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sliku odmah stavljaj u thumbnail, nisi od jučer ovdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma zas pa nije da slika ima 300kb... nego nista od toga... ja tako "kupio" 4 harda pa su me zvali da je greska..
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Mogu to navest, ako ništ drugo reći će ti reć da ih više nemaju na lageru. Bilo je toga sa adm-om |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|