|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moje Tiho Rijesenje
Ovako smetala mi je buka na kompu i imo sam fix ideje pa sam odlucio napravit ovo. Imah dva zalmana 120mm koja su staja u ladici i cekali bolje dana. Jednog sam stavio u napajanje jednog gore da puse po hladnjaku od proca i vrte se na 1000rpma s onim nastavko za utisavanje i ne cuju se lezajevi nego samo airflow. Mogu vam rec da sam zadovoljan pirme vrtim 2h temp ne prelazi 52 jel to dobro za semprona? Evo vam i slike komentirajte prijedlozi dobrodosli. P.S. Inace to je inprovizacija jer se stede novci za sonica ,a ovo govno od stockulera je glasno u... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa zasad je super rjesenje..trebao si se toga prije sjetit ..52 za Semprona pod 2h primea?? Pa khm...U granicama normale jos uvijek,tako da,nemas brige...Ali kada dode Sonic,stavis na njega neki 120mm vent na 5V...i miran si ...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ovak cu drzat dok nedođe sonic jedva cekam ![]() Kak je tiho lol cujem muhu retardiranu po sobi sad ce bit milina skidat torrente i spavat s upaljenim kompom.Zadnje izmijenjeno od: smartmaster. 05.07.2007. u 00:08. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Premium
|
upravo to lol
Citiraj:
Pa jel bi big typ mogo radit na 7v ili sl. a da se pritom previše ne zagrijava proc? A uostalom, isprobam pa vam javim lol A što se tiče stock coolera - ako ima ko gori cooler od mene kupim mu novi . Moj se na full loadu vrti skoro na 6000rpm-a!!! |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A zašto nebi mogao raditi na 7V? Slobodno uzmi BT Iako možeš uzet i nešto tipa Scythe Katana2, Scythe Mine, Scythe Ninja+
|
|
|
#6 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|