|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moje Tiho Rijesenje
Ovako smetala mi je buka na kompu i imo sam fix ideje pa sam odlucio napravit ovo. Imah dva zalmana 120mm koja su staja u ladici i cekali bolje dana. Jednog sam stavio u napajanje jednog gore da puse po hladnjaku od proca i vrte se na 1000rpma s onim nastavko za utisavanje i ne cuju se lezajevi nego samo airflow. Mogu vam rec da sam zadovoljan pirme vrtim 2h temp ne prelazi 52 jel to dobro za semprona? Evo vam i slike komentirajte prijedlozi dobrodosli. P.S. Inace to je inprovizacija jer se stede novci za sonica ,a ovo govno od stockulera je glasno u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa zasad je super rjesenje..trebao si se toga prije sjetit ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Kak je tiho lol cujem muhu retardiranu ![]() Zadnje izmijenjeno od: smartmaster. 04.07.2007. u 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
upravo to lol
Citiraj:
Pa jel bi big typ mogo radit na 7v ili sl. a da se pritom previše ne zagrijava proc? A uostalom, isprobam pa vam javim lol A što se tiče stock coolera - ako ima ko gori cooler od mene kupim mu novi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A zašto nebi mogao raditi na 7V? Slobodno uzmi BT Iako možeš uzet i nešto tipa Scythe Katana2, Scythe Mine, Scythe Ninja+
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|