|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Problem s notebookom
dakle imam jedan problem sa notebook-om jer mi javi kad dodje u dekstop ovaj tu error: This application has failed to start because Telecalib_logging.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. sta moram napravit? tnx unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
probaj napraviti system restore |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pogledaj malo ovo: http://forums.tomcoyote.org/Telecali...nd_t73096.html
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jesi li pročitao onu temu na linku? obrati pažnju na ovaj dio Then I figured that Telecalib_logging.dll is belonged to Sony Ericsson PC Suite, so I tried to re-Install the application, then BANG! It Worked! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@malcom, mogao si i pročitati sav tekst na linku koji sam ti dao ![]() Uglavnom, @alimilano ti je sažeto napisao u čemu je stvar. A mogao si malo i progooglat svoj problem prije nego si postao ovdje ![]() I još jedna stvar, daj ubuduće pazi kak stavljaš naslov teme: mogao si staviti naslov ''Telecalib_logging.dll problem'' pa bi se odmah vidjelo o čemu je riječ. Taj tvoj problem nema veze s notebookom ![]()
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mogao bi napisati i kako si riješio problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium