Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.05.2008., 11:48   #1
Radikal
Zlotvor
Moj komp

Radikal's Avatar

Datum registracije: May 2008
Dilema

Problem je slijedeci.
Posjedujem http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html
Sad, trebam kupiti novo kuciste jer ovo ide na poklon članu obitelji.
Mislio sam http://www.coolermaster.com/products...te=246&id=2910
Dvoumim se zbog manjih dimenzija coolermastera, jako mi se svida velicina i prostor koji se time dobiva u chieftecu, chieftec ima i ventilatore koji se daju namontirat da pusu po diskovima i to se pokazalo dobro u praksi jer imam 3 diska.
Drugo, imam corsaira hx520 koji je modularan i samim time mi otpada mogucnost montiranja jednog ventilatora u podnozju coolermasterovog kucista koji je kao zaduzen za diskove.
Kod coolermastera mi se svida sto se kablovi mogu uredno provesti i lijepo sakriti te se moze namontirati puno 120mm ventilatora koje posjedujem u dostatnom broju.

Nadam se da ce netko usporediti dobro ta kucista i reci mi svoju preporuku te je obrazloziti. Estetski izgled mi uopce nije vazan. Bitno mi je da se moze namontirati dosta 120mm ventilatora, da se kablovi mogu uredno provesti te da se ne pregrijavaju komponente unutra. Takoder patim na tisinu (zato i idem na 120mm ventilatore).

Ima li mozda netko bolju varijantu kućišta u tom rangu cijene i u skladu sa mojim zahtjevima?

Tezina takoder nije bitna. Isto tako, kuciste bi trebalo biti dovoljno siroko jer imam accelero S1 na grafickoj i thermalright ultra - 120 eXtreme na procesoru.
Staro 08.05.2008., 11:57   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ventilator na dnu NIJE zadužen za diskove jer je onaj naprijed monirani za to, ovaj na dnu potpuno mimolilazi diskove i uopće nije potreban...

Što se ventilatora tiče mislim da se ovome u mom sigu nema što dodati, a još i dva mjesta nisu popunjena...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.05.2008., 12:43   #3
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Gle jako puno ljudi na forumu preporučuje to kučišta ili anteca p182, sam odluči koje ti se sviđa, a u cijenovnom rangu što se tiče cm-a mislim da nemaš boljega
cuna je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2008., 13:57   #4
Radikal
Zlotvor
Moj komp

Radikal's Avatar

Datum registracije: May 2008
Da, ovaj ventilator sto naprijed upuhuje zrak nisam ni vidio. Svida mi se to kuciste sve vise i vise.
Mislim da je to to.
Zahvaljujem na odgovorima.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno