|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Gdje se sprema video nakon gledanja?
Cuo sam da svaki video kojeg pogledamo na netu se sprema u neku mapu u windowsima, pa me konkretno zanima, ako ja pogledam neki video na youtube, jel se on negdje pohrani? U nekim temporary mapama ili? Imam WinXP pa ako netko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naravno da se negdje pohrani, ali najlakše ga je skinuti pomoću Firefox ekstenzije Video Downloader, a skinuti video gledaš Media Player Classicom (uz pripadajući plug-in ili ffdshow) ili nekim FLV playerom. Kod spremanja videa napiši neko ime i stavi flv nastavak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
all you need is freeware
|
Ili još bolje, instaliraš si novu betu Free Download Managera i samo pejstaš link s youtubea u njega, on ti automatski skida, čak ti i rinejma fajl onako kako mu je naslov na youtubeu. Moćno. A ima čak i opciju da ti ga prekodira u normalan video. ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
ma ok to ljudi ali taj video koji mi treba vise nije na youtube, netko ga je maknuo pa bi ga sad trebao naci na svome pc-u... a di je on? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Nigdje. YouTube koristi tzv. "streaming" tehnologiju, što znači da se file vrti sa servera na kojem se nalazi, ne skida se na tvoj komp. Tek ako koristiš neki od navedenih načina za skidanje YouTube videa ćeš imati taj file na svojem kompu. Sorry, ništa od toga ovaj put. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|