|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
mail preko moba
Dakle e-mail client koji je već sad na skoro svakom mobu. Koristi li tko uopće tu fukciju na mobu,kak dela,koliko se toga može primiti ili poslati(dužina poruke i sl). Sad samo šaljem i primam mail prek SMS-a. Ajd malo da čujem kaj mogu delat po tom pitanju kad uleti novi mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko sam ja primao mailove, možeš primat textualne neograničene veličine. Za fajlove ne znam jer nisam probao. Osobno primam i šaljem preko CARNetovih POP servera. Moraš ič na HT ili VIPove stranice, ovisno koju mrežu koristiš, i tamo nač upute kako poštelat mob da ti radi sa dotičnom mrežom. Mora ti bit uključen GPRS dok to radiš. Stvar funkcionira dosta dobro. Sa mog moba (M55) recimo ne mogu označit dio poruke ili cijelu, pa poslat preko SMSa. Možda bi tvoj mob mogao.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali bi u kuću trebao doći novi, zato me i zanima kak hoda to sa mailom. Ma bilo kako bilo-mora biti bolje od slanja maila SMS-om. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Bolje je sigurno. Možeš Attachat fajlove, ali ne znam koliko košta slanje maila. Mob se svaki put spaja preko GPRSa. Trebalo bi izračunat.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma gle ti njega još bi i mailove slao! Iovako radiš pizdarije još da ti daju mob u ruke s mailom u pokretu - neko je najebo ![]() Ozbiljno malo, kak ti Lord kaže moraš nazvati službu za korisnike pa poštelat fon. Jednom sam to radio al se više ni ne sjećam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |