|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Ima li spasa za "unexpected end of archive"?
dakle, skinuo sam koncert u 5 RAR dijelova, i cim ga otvorim (RAR jelte) prikaže mi ovo: ![]() kliknem na close i ostane mi rar, te ga pokusam exstraktirati, i on krene sa ekstraktom, kad mi na 10% pukne ovaj error: da je disk možda full, a ima 3 gige slobodno O_0 , dok je koncert velik 500 mb ![]() kliknem cancel i ostane mi samo report: ![]() dakle, dali ima spasa za ovo, ili je taj rar nepopravljiv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko vidim, file puca na part2 i 3. Pokušaj ponovno skinuti te dijelove i onda napraviti extract. Druga solucija je da to fino zapržiš/staviš na stick i odneseš kod nekog frenda te pokušaš napraviti Extract kod njega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Moram malo zaspamat ![]() ***en je koncert, Hanneman ima gitaru sa logotipom od Hainekena, Araya vrišti na angel of death i Lombardo tako siluje bubnjeve na Raining Blood i Silent Scream .. anbilivabl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
ili si skini 7zip. on nakon extracta ostavlja fajl koji je neispravan, a ne da ga ko winrar odma brise. bit ce ti mozda na jednom, dva mjesta malo zblurana slika, ali nista opasno. iako je najbolje rjesenje skinit ponovno te partove pa extractat standardno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi li možda probao drag & drop tog fajla iz arhive? Naime ako radiš tako, a ne pomoću "Extract..." opcije u WinRAR-u, onda Windowsi koriste "Temp" folder na C: kao međuspremnik, tako da ti se zbog toga može javljati greška da je disk ful (npr. ako na D: imaš mjesta, ali na C: ne dovoljno). Budući da ti počinje javljati greške čim ga otvoriš vjerojatno nije to, ali samo dajem tip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#7 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
e neznam zasto al meni to nije nikad radilo. svaki put ga obrise neovisno o tom sta ja oznacavo. dok 7zip nije. tad sam imo jos staru verziju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() probat cu skinuti jos jednom ta 2 filea, ak neide tak pokusat cu sa tim 7zipom hvala svima na pomoči ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
skinuo sam bio ponovo 2 i 3 part, a onda opet 3 nije valjao, dok je 2 bio oke, pa sam ponovo i treči bio skinuo, i uspio, ekstraktao sam normalno i radi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
ak skidas s nekim download managerom sa rapidshare ili tak necega pokusaj stavit onaj broj partova koji skida odjednom, znas ono simultaneus connection. probaj stavit na 1. neki download manageri znaju ga zbrljat kad ga ponovno sastavljaju. i probaj sto je manje moguce nepauzirat downloade. meni je tak isto zezalo dok to nisam namjestio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|