|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Vip GPRS/EDGE/UMTS - iskustva
Može li mi tko reći da li koristi ovo Internet spajanje koje VIP nudi? http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=327833 Mislio sam si to uzeti za more kako bi mogao pogledati neke vijesti,tečajeve i e-mailove. Također me zanima što bi mi osim laptopa trebalo za ovaj način spajanja? @postoji li nešto slično u konkurentnim firmama?(T-Com itd...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
U urbanijim sredinama ocekuj pristojne brzine (50ak kBps u vecim gradovima, upola u selendrama, cetvrtinu u vukojebinama). Ping je od 300-500+ ms. Sve u svemu, fino radi ako si mozes priustiti.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
...carpe diem...
|
koji adekvatan hardver ? (sim karticu od Vipa već imam) Citiraj:
jel tako? @još nekakav prijedlog ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
*bump ![]() šta nitko ne zna? ![]() EDIT : Upravo bio u T-Comu i pitao za tu opciju i ispada da bi onu karticu ako ne uzmem na Ugovor od 24 mjeseca platio 1800kn što mi se nikako ne isplati.Tako da je čini se bolje da odem u neki Internet Caffe i pogledam na pol sata kaj ima novoga od e-maila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
pa kupi si telefon koji ima barem EDGE i to je sasvim dobro za surfanje koristim bežični jer nemam alternative... sada je to više manje sve OK, u početku je bilo svega, ali za sada osim u T-comu i računima sve funkcionira...koliko čujem i VIP je isto OK... samo s enemoj VEZATI !!! ugovorom... dakle neki Samcung za 300-400 kn sa EDGE i uzmi neki taj paket za bežičnu data uslugu i deri ...kada dojadi "odj.." ih ono sa brzinama u vuko.inama je više manje točno, ali EDGE je skoro svagdje...jedino da imaš očajan signal... EDGE u praksi 25kb download... Zadnje izmijenjeno od: tigman. 20.07.2007. u 08:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|