|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
matična ili nešto drugo?
kad upalim komp, sve se upali, ali samo je crna slika na monitoru(hard se ne čuje da "kopa" kao inače kad se podiže sustav), ne može se ući ni u bios. probao sam zamijeniti grafu, napajanje, ram i hard. opet ista stvar. clear cmos i vađenje baterije ne pomaže. probao sam izvaditi svu memoriju i upaliti komp bez nje. ploča tad čak ni ne pišti. znači li to da je 100% matična? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi siguran da ti nije crkao monitor...? Ako ne daje zvučne signale uopće onda je gecrk da, ali nisam skužio kad to točno ne daje signale, morala bi signalizirati da nema rama, ali ako enma procesora onda ništa niti nemože signalizirati, eventualno na ugrađenim ledicama... Mislim neznam koja je ploča u pitanju uopće...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
sorry, bio sam u žurbi pri pisanju posta ![]() ploča je A7N8X nforce2 monitor je u redu. znači, ne daje zvučne signale kad izvadim sve rame van i upalim komp. ako nema proca, jel bi se matična uopće htjela upalit? ili bi i tada signalizirala nešto? ledica zelena svijetli kao da je sve ok. znači situacija je kao kad pretjeraš sa overclockom, pa moraš clear cmos ili vadit bateriju. ponavljam, obje varijante sam probao, ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
agp port je u redu kao i grafa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
pa to je jasna stvar, matična je prdn.... nema tu spasa, osim da kupiš novu maternjaču. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|